Ovnoliki Mali kunići- pitomi, dragi, veseli, inteligentni-Mali skakutavi četvoronošci.

Ovnoliki Mali kunići- pitomi, dragi, veseli, inteligentni-Mali skakutavi četvoronošci.
Mali ovnoliki (Kleine Widder - Mini Lop)
Težina od 2,5 - 3,5 kg (idealno oko 3,15 kg). Zbijenog, širokog i valjkastog tijela. Kratka glava, neznatan vrat, kratke i snažne noge. Gusto krzno srednje dužine dolazi u svim bojama. Poželjan je plaštasti izgled, tj. glava, ramena, leđa i stražnji dio tamniji od ostatka tijela. Uši potkovastog oblika vise sa strane, dužine 30-36 cm mjereno od vrha do vrha, preko glave.

Mali srebrni (Kleine Silber - Little Silver)
Težina od 2 do 3,25 kg (idealno oko 2,7 kg). Tijelo lagano zbijeno, slično divljem kuniću. Glava je kratka i široka. Krzno je kratko, sjajno i glatko, a dolazi u crnoj, plavoj, žutoj, havana i smeđecrvenoj boji. Srebrnkasti izgled daju bijeli vrhovi dlaka. Uši su kratke, uspravne i dobro obrasle.

Holandski (Hollander - Dutch)
Težina od 2 - 3,25 kg (idealno oko 2,6 kg). Tijelo je skladno, kratko i zbijeno. Glava debela, a vrat neznatan. Krzno je kratko, gusto i mekano. Boje su jasno razgranične, a dozvoljene su sve čiste boje: crno-bijela, plavo-bijela, sivo-bijela, žuto-bijela, havana-bijela itd. Uši su uspravne i iste boje kao i glava.

Opaljeni (Loh - Tan)
Težina od 2-3,25 kg (idealno oko 2,65). Kratko, zbijeno tijelo, dobro zaokruženo. Debela, kratka glava sa slabo uočljivim vratom. Krzno je meko, kratko i debelo, a karakteristična je opaljena boja, posebno na ušima, obrazima, nosnicama, oko očiju i s donje strane tijela. Takođe, opaljeni vrhovi dlake na bočnim stranama. Uši su kratke, uspravne, stoje zajedno i jako su obrasle.

Ruski (Russen - Himalavan)
Težina od 1,75-3 kg (idealno oko 2,35 kg). Tijelo je skladno i vitko. Glava je kratka, a nogice nježne. Uši su dobro obrasle i uspravne, drže se zajedno. Krzno je kratko, debelo i svilenkasto. Temeljna boja je bijela sa maskom na ušima, nogama i repu, te oko usana, a može biti crna ili plava.
 
Mala Činčila (Kleinchinchilla - Little Chinchilla)
Težina od 2 - 3,25 kg (idealno oko 2,6 kg). Tijelo je skladno i simetrično, glava kratka, široka i zbijena, uši su kratke i dobro obrasle. Krzno je srednje dužine, čvrsto i mekano, sa sjajnom pokrovnom dlakom. Dolazi u svijetlopepeljasto sivoj boji sa plavkastim odsjajem, uši su crno obrubljene. Crni šatirung rasprostranjen je po cijelom tijelu, a najviše po leđima. Rep je crn sa sivobijelom dlakom, a sa unutarnje strane bijel kao trbušna boja Engleski ovnoliki (Englische

Widder - English Lop)
Težina od 3,5-5,25 kg (idealno 4,75 kg). Najizraženije su ogromne viseće uši koje, mjereno preko glave od vrha do vrha uha, mogu dostiči i preko 65cm. Tijelo je nježnije i vitikije u odnosu na ostale ovnolike vrste, a zadnji dio tijela visok. Krzno je gusto i srednje dužine, a dozvoljeno je u svim kombinacajima boja osim u srebrnoj.

Hototski (Hotot - Hotot)
Težina od 3,5 - 5 kg (idealno oko 4,25 kg). Tijelo je dugačko, valjkastog oblika. Glava je snažna, uši stoje uspravno i zajedno, dobro su obrasli. Krzno je mekano i srednje dužine, a dolazi u potpuno bijeloj boji. Oči su crno uokvirene.
Kalifornijski (Kalifornier - Californian)
Težina je od 3 - 5 kg (idealno oko 4,25 kg). Tijelo je kratko i zbijeno, glava kratka i snažna, a noge široko postavljene. Uši su uspravne, ne preduge. Krzno je srednje dugačko, a dolazi u bijeloj boji sa crnim oznakama na nosu, ušima, nogama i repu. Oči su crvene.

Svileni (Satin Kaninchen - Satin)
Težina od 2,5 do 4 kg (idealno oko 3,25 kg). Tijelo je simetrično, glava široka i velika. Krzno je gusto i mekano, dlaka debljine 2,5-3cm dolazi u boji slonovače, crnoj, plavoj, havana, crvenoj, sijamskoj i drugim. Uši su uspravne i dobro obrasle.

Aljaska (Alaska - Alaska)
Težina od 2,5 - 4,25 kg (idealno 3,25 kg). Tijelo je snažno, zbijeno i valjkasto, a glava kratka i široka. Krzno je gusto i mekano, donja boja je tamnoplava, a pokrovna dlaka je crna i sjajna. Oči su tamnosmeđe, a uši proporcionalne i uspravne.

Zecoliki (Hasen - Hare)
Težina od 2,5 do 4,25 kg (idealno oko 3,75 kg). Sličan je poljskom zecu, dugačkog, ispruženog i visokostojećeg tijela. Glava je duguljasta, a uši gusto obrasle i crno obrubljene. Rep je dug. Krzno je kratko i gusto. Pokrovna boja je vatreno lisičastocrvena, crno šatirana. Sa donje strane su svjetliji. Oči su smeđe.
 
Havana (Havanna - Havana)
Težina od 2 - 3,25 kg (idealno oko 2,75 kg). To je elegantan kunić sa čvrstim i zaobljenim tijelom. Glava je široka i okrugla, a uši male i kratke, stoje uspravno i zajedno. Krzno je gusto i meko, a dolazi u pokrovnoj tamnosmeđoj boji, na stopalima zagasitijoj. Donja boja je sivo-plava. Oči su smeđe.

Rex (Rex - Rex)
Težina od 2,5 do 5 kg (idealno oko 4 kg). Tijelo je lagano ispruženo i skladno. Noge su snažne i ravne, a glava duguljasta s širokim čelom. Uši su uspravne. Krzno je kratko, gusto i meko, a dolazi u mnogobrojnim bojama: crvekastosmeđa, ružićastoplatinasta, plavosiva, dalmatiner, trikolor - bijelo, crno, crvenožuto, jednobojni - crni, plavi, bijeli, činčila, žuti itd...
 
Japanski (Japaner - Harlequin)
Težina od 2,75- 4,5 kg. Tijelo je valjkasto sa širokim prsima, a glava snažna. Uši su uspravne i dobro obrasle. Krzno je kratko i gusto, a posebnu osobinu ovoj vrsti daju boje. To su dvobojni kunići, crne i žute do crvenožute boje. Jedno uho je crno, drugo crvenožuto, sa jasnom linijom, obrnuto rastavljeni po sredini glave. Od vrata crtež je pnovno obrnut. Od lopatica prema nazad crtež je prugast. Kunić treba imati najmanje četiri jasno ograničena polja.

Veliki srebrni - Francuski srebrni ( Champagne De Argent - French Silver)
Težina od 4-5,5 kg (idealno oko 4.75 kg). Jedna od najstarijih vrsta. Elegantan kunić, harmoničnog, zaobljenog i valjkastog tijela. Skladne uspravne uši, dobro obrasle, snažne noge i glava sa izraženim čelom. Poludugo krzno je gusto, a dolazi u plavkasto-bjeličasto posrebrenoj boji koja je jednolična po cijelom tijelu. Uši, njuška, rep i noge mogu biti malo tamniji. Oči su smeđe. Karakteristično za ovu vrstu je da mijenja boju dlake. Kao mali potpuno su crni, a kako rastu mijenjaju boju u lijepu srebrnu.

Burgundski ( Burgunder - Creme d'Argent)
Težina od 3,5-5 kg (idealno oko 4,25 kg). Tijelo je snažno, zbijeno i skladno, sa dobro zaokruženim stražnjim dijelom. Uši su uspravne, dobro obrasle i skladne u odnosu na tijelo. Krzno je gusto i vrlo fino, a dolazi u toploj narančastosivoj boji koja je jednolična po cijelom tijelu. Trbuh, brada, unutranja strana repa i očni kolutovi su nešto svjetliji. Oči su smeđe.
Velika Činčila (Grolkhinchilla - Big-Chinchilla)
Težina od 3,5 do 5,5 kg (idealno oko 4,75 kg). Izrazito živahan kunić, velikog, valjkastog, mišićavog i zbijenog tijela. Glava je dobro razvijena, široka, a uši mesnate i dobro obrasle. Krzno je gusto, srednje dužine, sa debelom poddlakom. Dolazi u svijetlopepeljasto sivoj boji sa plavkastim odsjajem, uši su crno obrubljene. Crni šatirung rasprostranjen je po cijelom tijelu, a najviše po leđima. Rep je crn sa sivobijelom dlakom, a sa unutarnje strane bijel kao trbušna boja.

Lisičasti (Fuchs / Fox)
Težina od 2,5 do 4 kg (idealno oko 3,1 kg). Ovo su dražesni kunići zbijenog i snažnog tijela, širokih prsa i zadnjeg dijela tijela. Glava je kratka sa snažnim i obraslim ušima. Krzno je gusto, a dlaka duga 5-7 cm. Glava, uši i noge su normalno dlakave. Za razliku od angora, dlaka nije vunasta i ne mora se šišati. Pokrov bez valovitosti naglašava lisičji karakter krzna. Dolaze u mnogim bojama: bijela sa crvenim i plavim očima, crna sa tamnosmeđim očima, plava sa tamnoplavom poddlakom i plavosivim očima, havana sa smeđe-crvenim očima, feh (vjeveričasta) sa sivoplavim očima, žuta sa smeđim očima, srebrna i činčila u svim nijansama. Boja po tijelu jednolična, samo po trbuhu malo zagasita.
 
Ovnoliki kunić je rasa velikih kunića, mada postoji i patuljasti ovnoliki kunić, koji je manji rastom. Prepoznatljiv je po tome što su mu uši spuštene, pored obraza skroz do zemlje. Vrlo je lep i umiljat kunić, po svom temperamentu, tako da se može držati i kao kućni ljubimac.
Boje ovnolikih kunića mogu biti raznovrsne, dozvoljen je u svim čistim bojama kao i ovnoliki šarac.
Oblik tela je valjkast, zbijen i masivan. Vrat kratak i jak. Noge kratke i stabilne.
Ovnoliki kunić uši spušta do svoje 8 nedelje starosti, primjerci koji spuste uši već sa 15 dana se smatraju vrhunski ovnoliki kunići. Ovnoliki kunić se može ukrštati sa drugim rasama kunića vodeći računa samo da zbog svoje veličine se pari sa većim rasama. Tako ukršteni kunići mogu imati jedno uvo podignuto. Uglavnom ako se kunići drže za izložbe obavezno je da budu čistokrvni i prvoklasni primjerci.
 
Njega ovnolikih kunića se sastoji od redovnog čišćenja kaveza jer pošto su mu uši spuštene i često se vuku po zemlji mogu lako da se inficiraju šugom ili nekim drugim parazitima. Pošto je ovnoliki teška rasa kunića nije preporučljivo držati ga na žičanoj podlozi jer će dobiti žuljeve. Najbolja je drvena podloga, od nekog mekog drveta prostrta slamom.
Pod pojmom patuljasti kunići se smatraju svi kunići koji kao odrasle jedinke ne prelaze težinu od 2 kg.
Najpoznatija rasa patuljastih kunića je Holandski patuljasti kunić. Pored te rase poznate rase su i lavlja glava, patuljasti ovnoliki, patuljasti rex kunić i hotot kunić.
Patuljasti kunići se najčešće drže kao kućni ljubimci zbog svoje male veličine, samim tim zbog manje potrošnje hrane i manjim zahtijevima u pogledu veličine kaveza za smeštaj. Što se ishrane tiče patuljasti kunići imaju iste potrebe u pogledu vrsta hrane kao i sve ostale vrste kunića.
U pet šopovima često zna da se desi da se kao patuljasti kunići prodaju i kunići koji samo dijelom vode porijeklo od patuljastog kunića. Pa mogu da izrastu mnogo više nego što bi vlasnik pretpostavio. Pored toga oni mogu izrasti i veći od predviđene veličine i zbog same činjenice da se preobilno hrane.
Neke karakteristike odraslih jedinki patuljastih kunića-ženka ima 4 bradavice, obično koti 4-5 mladunaca. Skotnost traje isto kao i kod drugih rasa . Mogu se pariti sa navršenih 5 mjeseci. Polno zreli su i ranije ali ih treba pustiti da se dovoljno razviju, da se ne dobiju patuljasto patuljaste jedinke.
Savjeti za vlasnike kako patuljastih tako i drugih kunića:
Kunići vole čokoladu i čokolada im se može davati povremeno u manjim količinama. Čak se i preporučuje ženkama odmah nakon što se okote dati parče čokolade da se što brže oporave.
Ako želite da izbJegnete da vas kunića ogrebe dok ga nosite uhvatite ga za krzno na leđima, odmah iza ušiju i podižite ih drugom rukom odi+ozdo ispod. Nikako za uši. Biće mirni i to ih uopšte ne boli.
Kunići su jako uredna stvorenja i čak i ako se ne uče prirodno imaju potrebu da nuždu vrše na jednom mijestu. Ako su u zatvorenom prostoru (ograđenom) najčešće najdalje od mijesta gdje leže. To ne važi za polno zrele mužjake jer oni vole svojom mokraćom da obelježavaju teritoriju.  
Kunićima je u stanu potrebno osigurati sigurno i mirno mjesto u kojem će se osjećati zaštićeno. Kavez s plastičnim dnom, smješten u uglu prostorije, najprihvatljivije je rješenje. Kavez se lako čisti i održava, kunić će ga prihvatiti jer će mu tu biti hrana, voda i skrovište. Na dno je potrebno prostrijeti piljevinu. U kavez staviti zdjelicu za zrnatu hranu, a za vodu je dobro postaviti pojilicu. One na kraju cjevčice imaju metalnu kuglicu. Kunić potiskuje takvu kuglicu njuškom i voda ističe. Pojilica je dobro rješenje jer voda ne curi, ostaje čista, možete u nju dodavati vitaminske dodatke ili eventualno lijek kada je potrebno. U nastambu možete smjestiti i kućicu, igračke ili drvenu daščicu za penjanje. Veličina nastambe za patuljastog kunića zavisi o tome koliko često će biti pušten i slobodno se kretati. Kavez dimenzija 60x40 dovoljan je ako će u njemu životinja jesti i spavati. Kunići uživaju u kretanju, istraživanju i igri, pa ih je važno što više puštati. Ako to niste u mogućnosti, svakako potražite kavez većih dimenzija (barem 100x50). 
VELIČINA KUNIĆA 
Danas je poznato preko 100 vrsta kunića različitih boja i kombinacija. Njihova težina se kreće od 0,7 kg do 8 kg.
Vrste kunića se kategoriziraju po veličini, pa među patuljaste kuniće ubrajamo (orjentaciono) pet vrsta - koje susrećemo u preko 40 različitih boja: Hermelin, Patuljasto obojeni, Patuljasto ovnoliki, Patuljasti rex te Patuljasti lisičasti. Teški su od 0,7 do 1,5 kg.
Slijedeća grupa po veličini su mali (mini) kunići čija težina se kreće od 1,5 kg do 2,5 kg.
Vrste su: Mali ovnoliki, Mali srebrni, Holandski, Opaljeni, Ruski te Mala činčila (to nije činčila, već samo naziv za ovu vrstu kunića). 
Patuljasti kunići
Patuljasti kunići se dijele na: hermelin kunić, patuljasti obojeni kunić, patuljasti ovnoliki kunić, patuljasti rex kunić i patuljasti lisičasti kunić. Razlikuju se po boji i teksturi krzna, a težina im varira do 2 kg.
Oni su vrlo pitomi, dragi, veseli, inteligentni i vole društvo ljudi te kao i sve druge životinje zahtjevaju u određenoj mjeri brigu i njegu i ne mogu samostalno preživjeti u prirodi.
Mali skakutavi četveronošci, patuljasti kunići, sve su traženija konkurencija najomiljenijim kućnim ljubimcima - psima, mačkama, pticama, ribicama...
Kunića je mnogo vrsta, od patuljastih, uglavnom teških oko 1,5 kilograma, do orijaša, težih i više od 10 kilograma. Žive i desetak godina. 

U prodavaonicama kućnih ljubimaca prodaju se uglavnom najmanje, patuljaste vrste - hermelin, obojeni, ovnoliki, lisičasti i rex. Na početku je upoznavanja tih životinjica potrebno povući crtu između njih i zečeva.

Zec je posve druga životinjska vrsta, koja se gotovo ne da pripitomiti. On izleže mlade s dlakom, koji su nakon nekoliko dana spremni za život, te živi iznad zemlje. Kunići u prirodi kopaju rupe u zemlji, mladi su slijepi i bez dlake te im treba dvadesetak dana do stasaju. Kunići i zečevi imaju i različit broj hromozoma, pa se ne mogu ni međusobno razmnožavati. Igrom prirode, spolja su jako slični.
Zbog poistovjećivanja sa zečevima, ljudi uglavnom imaju pogrešnu sliku o patuljastim kunićima. Oni su vrlo pitoma bića, vole društvo ljudi i relativno se lako dresiraju. Kako žive s ljudima, mnogi ih smatraju inteligentnijim životinjama od zeca.
Nakon nekoliko sedmica nauče gdje treba obavljati nuždu, a gdje ne. Kao metoda dresure efikasniji je sistem nagrada nego kažnjavanja. Takođe, oni uopšte ne smrde, kako mnogi misle, jer su jako čiste životinje bez mirisa, te ih uopšte ne treba kupati jer nema smisla.Patuljasti su kunići vrlo umiljata stvorenja, vole se maziti, ali se ne preporučuju jako maloj djeci jer ne vole da ih razvlače.
U stanovima obično žive u kavezima, a kad nauče obavljati nuždu na za to određena mjesta, vlasnici ih obično puštaju da slobodno šeću stanom. Treba pripaziti na kablove, koje grizu uglavnom iz dosade.
Hrane se posebnim mješavinama sjemenki, te svježim voćem i povrćem. Ne preporučuje se davanje kupusa i cvjetače, poželjniji su mrkva, blitva, mlada pšenica, peršin. Ne treba pretjerivati sa svježim voćem i povrćem, zbog opasnosti od dehidracije. Neki patuljasti kunići jedu svoj izmet - ako se hrana koju pojedu ne provari posve, pa svakako žele doći do hranjivih sastojaka. 
Vrlo otporni
Kunići nisu bolešljiva stvorenja, kada su zdravi, nos im treba biti suh, a oči bistre. Veterinaru se najčešće vode radi sječenja noktića i skraćivanja zubi. Zube u prirodi mnogo više troše, no ako im zubi pravilno rastu, skraćivanje u veterinara uglavnom nije potrebno. Ponekad se pojavljuju kožni paraziti i gnojni apscesi uglavnom zbog pokvarenih zuba. Te su bolesti uglavnom izlječive, no znaju trajati dugo i biti jako iscprljujuće za kunića, što može uzrokovati uginuće. Česte su i upale uha zbog parazita i žuljevi na stražnjim šapicama. Posebnu pažnju treba obratiti probavnim problemima jer kunić od dehidracije može uginuti u jednom danu. Izmet treba biti okrugao i suh, a javi li se proljev i jako male kuglice, kunića je potrebno odvesti veterinaru.
Težina, se kreće u rasponu od 1,3 do 2 kg za odrasle jedinke. No prema standardima, za patuljaste kažu da je odnos tijela i glave 2:1, a kod kunića normalne veličine 3:1, dakle, patuljasti su zbijeni.
Težina ovih kunića kreće se od 1-2 kg, a idealna izložbena težina od 1,5-1,8 kg. Raspon ušiju mjeren od početka jednog do kraja drugog uha treba biti od 24-28 cm. Dozvoljen je u svim bojama.
Prekrasan kunić koji je dozvoljen u svim bojama, ali je svojom težinom nešto teži od hermelina i patuljasto obojenih kunića.Težina mu se kreće od 0,8-1,4 kg a idealna izložbena težina od 1,25-1,4 kg.
Kunići su vrlo pitomi, dragi, veseli, i inteligentni kućni ljubimci. Vole društvo ljudi, a mogu se čak i pomalo dresirati. Postoji mnogo vrsta/rasa kunića - patuljasti, orijaši, ovnoliki (sa spuštenim ušima), dugodlaki, kratkodlaki, i dr. Dolaze u mnogobrojnim kombinacijama boja. Ponekad je teško odrediti vrstu/rasu, pa vam čak ni trgovac u pet shopu neće znati objasniti koja je to rasa koju prodaje. Četiri najpopularnije rase, unutar kojih postoji još nekoliko vrsta, su: Patuljasti (Dwarf), Ovnoliki (Lop), Angora i Rex. Kao i sve druge životinje, zahtievaju određenu brigu i njegu. Životni vijek im je oko 10 godina. Mladi se ne bi trebali odvajati od majke prije nego navrše pet nedjelja.
Ishrana treba da se sastojati od sviježeg sijena, sviježeg povrća i bilja kao što su šargarepa, peršun, djetelina, bosiljak, listovi brokule, cvjetovi i listovi maslačaka, zelena salata, kelj, blitva, mlada pšenica i mješavina sjemenki koje se mogu kupiti u svim pet shopovima. Sviježa i čista voda treba im uvijek biti dostupna.Sijeno je izuzetno važno radi bolje probave. U tu svrhu korisne su i mlade, neprskane grančice voćaka jabuke i lješnika, koje služe i kao dobar "brus" za brzorastuće zube kunica.
Sijeno im se treba davati od najmanjih nogu. Kunići izuzetno vole i voće. Posebno vole jabuke, kruške i banane. Pogodne su i narandže (uključujući koru), breskve, ananas, šljive, jabuke, borovnice... Važno je da sve što im dajete bude dobro oprano i posušeno.
Kunići se u stanu ili kući mogu držati u kavezu ili mogu biti cijelo vrijeme slobodni. Kavez ne bi trebao biti manji od 60x60cm. Na jednu mu stranu stavite posude za vodu i hranu, a na drugu posudu u koju će obavljati nuždu. Sredinu mu ostavite slobodnu za ležanje. Kavez im treba služiti kao "gnjezdo" u kojem će se osećati sigurno, gdje će imati mir i u kojem će rado boraviti čak i kada su vratašca otvorena. Stavite mu unutra neke igračke (igračke za bebe, komadić starog tepiha, komad drveta, a prije spavanja omiljeno povrće ili voće). Pokušavajte ga ne tjerati na silu da uđe ili izađe iz kaveza. Promjenu postelje treba vršiti kada nije u kavezu. To su vrlo društvena i zaigrana stvorenja, te im treba omogućiti razne igračke za zabavu: kutije, metlice, četkice, igračke za bebe koje zveckaju i koje se mogu gurati, drveni štapići, kartonski valjci potrošenog toalet papira, limenke coca-cole, plastične boce, stari časopisi i telefonski imenici i sl. Ako im vi ne omogućite zanimaciju, naći će ih sami u vidu vaših tepiha, kaučeva, fotelja...
Kunići su vrlo čiste životinje, čistije od mačaka. Nemaju nikakav miris. Kupanje se ne preporučuje. Dobar dio vremena provode u čišćenju svog krzna. Linjaju se svaka tri mjeseca, s time da je svako drugo linjanje izraženije. Bilo bi poželjno četkati ih u to vrijeme, kako ne bi progatuli previše svojih dlaka koje njihov probavni sistem, za razliku od mačaka, ne može svariti.
WC
Kunićima je urođeno da te potrebe obavljaju na jednom mijestu. Obično izaberu uglove gdje će vršiti nuždu i prilično ih je jednostavno "dresirati". Svaki put kad vidite da hoće da obavi nuždu van posudice, lupite dlanovima i recite glasno ne. Ponekad je potrebno i uhvatiti ga, namočiti im nosić u izmet i ponijeti ih putanjom do posudice.Kao postelja najbolje će poslužiti slama. Osim slame može se koristiti piljevina.
Nos treba biti suv, a oči zdrave i bistre. Učestalo kijanje znak je prehlade ili respiratornih problema. Nemojte ih držati na promaji, niti izlagati ekstremnim vremenskim prilikama. Ako su im kuglice izmeta tvrde, ili ima proliv, a pogotovo ako nema stolicu, to je znak da je bolestan i odmah ga vodite kod veterinara. Potrebno je svremena na vrijeme  davati im grančice da grizu kako bi oni tupili zube pošto ako im previse porastu mogu imati velike posljedice pošto neće moći da jedu.




Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BRIGA O KUNIĆIMA-Kunići su jako osjetljivi na ponašanje vlasnika koje ih na bilo koji način ugrožava.

HRČAK-SAVRŠENI KUĆNI LJUBIMAC-POSLIJE OVIH FOTKI UDOMIĆETE ME.

PATULJASTI KUNIĆI-Govor tijela kunića: Znate li što vam dugouhi ljubimac govori?